Collector forbrukslån

Av og til har man et behov for ekstra penger, selv om man kanskje er flink til å spare penger i utgangspunktet. Kanskje er det et større prosjekt som oppussing eller lignende som står for døren. Da kan et forbrukslån fra Collector være gunstig, ettersom du her låner mellomstore summer til en gunstig rente. Det behøver slettes ikke koste skjorta å låne penger fra Collector!

Betingelser og vilkår for lånet

Collector Bank er en skandinavisk bank som har spesialisert seg på forbrukslån og lignende lånetjenester til sine kunder. Her kan du søke om å låne så lite som 20 000 kroner, eller så mye som 250 000 kroner på det meste. Intervallet er altså innenfor de mest normale lånesummene når nordmenn trenger penger til oppussing, reise, refinansiering og lignende, og følgelig er det ikke så rart at Collector forbrukslån er et av de mest populære i landet.

Effektiv rente ligger i snitt på lave 11,42 prosent når man låner 100 000 kroner. Husk at den effektive renten varierer på tvers av de individuelle søkerne – og lånesummen. Laveste nominelle rente på et forbrukslån fra Collector er 5,9 prosent, noe som er ekstremt lavt sammenlignet med de øvrige aktørene i bransjen. Dette inkluderer et etableringsgebyr på 495 kroner, og månedlig fakturaavgift på 35 kroner. Du kan bruke fra 2 til 15 år på å betale ned summer over 100 000 kroner, mens såkalte «smålån» på under 40 000 kroner må betales innen 10 år (og minst 2 år). Absolutt ikke dårlige betingelser!

Fordeler med forbrukslånet

Den aller største fordelen med forbrukslån fra Collector er at renten er veldig lav, samtidig som tilbakebetalingstiden er lang. Det gjør at de månedlige summene og avdragene ikke blir høye, og man kan ha en fleksibel nedbetaling som ikke koster skjorta. Med andre ord kan du pusse opp kjøkkenet eller badet selv om du ikke får utvidet boliglånet, og allikevel ikke ende opp med alt for store utgifter. En annen fordel er at du får svar på søknaden umiddelbart, der du blant annet får oppgitt effektiv rente og månedskostnad for lånet. Deretter tar det heller ikke lange tiden før lånet er utbetalt til din konto.

Søke om lån

For å søke om Collector forbrukslån er du nødt til å være minst 20 år gammel, og ha vært bosatt i Norge i minst to år. Du er også avhengig av å ha en årsinntekt på minst 200 000 kroner (før skatt) uavhengig av hvor mye/lite du skal låne. Du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger når du søker om lån. Utover dette er det forholdsvis enkelt å legge inn en søknad elektronisk på nettsidene til Collector Bank.